ΕΞΩ οι εγκάθετες συντεχνίες των ΔΣ από το ραδιοερασιτεχνισμό.
Και προπαντός συγγενείς και κουμπάροι, που ελέγχουν τα πάντα, από προεδριλίκια μέχρι και ταμεία,
Απλά, γυρίστε τους την πλάτη....

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο ραδιοερασιτεχνισμός ενώνει (Σλόγκαν της ΕΕΡ)

Χα χα χα, πολύ γελάσαμε και πάλι. Ο ραδιοερασιτεχνισμός ενώνει! Μα καλά βρε αθεόφοβοι, δεν ντρέπεστε? Τα πιστεύετε αυτά που λέτε, ή βρίσκεστε σε εγκεφαλική σύγχυση? Για τον ραδιοερασιτεχνισμό ποιου αναφέρεστε?
Του πλανήτη Άρη?
Το παρακάτω έγγραφο για του λόγου το αληθές:


Μονάχα γέλωτες μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες ενέργειες, που όχι μόνο δεν μας ενώνουν αλλά αντιθέτως σας απομονώνουν από τον υπόλοιπο ραδιοερασιτεχνικό κόσμο. Αλλά έτσι είναι. Όταν κρατάς ομήρους όλους τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες με το bureau, εκβιάζεις και αποφασίσεις <<δημοκρατικά>>. Ε ρε και θα ήθελα να ήμουν από μια πλευρά, να δω τα ξυνισμένα μούτρα σας, όταν κάποτε σας ανακοινωθεί πως χάνετε τη διακίνηση των qsl καρτών! 

Ο ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ

Δείτε παρακάτω την ηλιθιωδώς ανόητη αντίφαση:



 Τις ίδιες ανοησίες στέλνετε και με e mail σε όλους τους ραδιοερασιτέχνες! Τι γελοίο.

Αλήθεια, τα 50.000 της Eurobank, τι έγιναν? 
Γιατί όταν μέλος σας, ζήτησε να μάθει την ίδια απάντηση από την παραπάνω ερώτηση, ένα πουλάκι μου σφύριξε πως τον <<στείλατε σπίτι του>> κάνοντάς του 6 μηνη διακοπή συνδρομής, (αστειότητες)  απειλώντας τον μάλιστα και με διαγραφή αν επιμένει? Αυτούς τους δημοκρατικούς θεσμούς εκπροσωπείτε? Μα βέβαια ξέχασα, χρονιές χούντας ιδρυθήκατε, τέτοιες μεθόδους θα χρησιμοποιείτε!
Απομειμάρια του βρώμικου παρελθόντος.
Θα ήθελαν λοιπόν όλοι οι Έλληνες ραδιοερασιτέχνες να μάθουν που πήγαν αυτά τα χρήματα. Χρησιμοποιήθηκαν για αγορές Dstar αναμεταδοτών όπως διαδίδατε, και αν ναι, που είναι τα τιμολόγια αγοράς από τον Παρισσινό λ.χ. και από τον οποιοδήποτε Παρισσινό? Ειδάλλως, να δούμε αντίγραφα από τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, έτσι να μας φύγει η φαγούρα! Εάν δεν είναι ούτε εκεί τα χρήματα, ποιος τα χλαπάκιασε? Μήπως πήγαν σε εξωτικά ταξιδάκια χάριν διαφόρων dx pedition, μελών και μη του Δ.Σ.? Εκεί πάνε τα χρήματα από τις συνδρομές των μελών επίσης; Μήπως γίνονται νησιά του Πάσχα, Κιριμπάτι, Μπαρμπέϊντος και δεν ξέρω τι άλλο για τους λίγους?
Λέω ΜΗΠΩΣ?